Message displayed when trying to set Owner on CTA

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 months ago
  • Solved
Hi, 

One of our CSM has tried to create a CTA and set the Owner as different CSM but every time we do that we get a message saying: ' Please provide a valid due date' 

The date inputted however is not invalid. 

Has someone ever experience something like this? 

It's really annoying. :( 

As admin I'm able to set the owner and save the CTA but whe CSM tries this message pops up and one cannot proceed. 


Best regards, 

Ana Costa 
Photo of Ana Costa

Ana Costa

  • 292 Points 250 badge 2x thumb
  • Frustrated

Posted 4 months ago

  • 1
Photo of Denise Stokowski

Denise Stokowski, Official Rep

  • 12,254 Points 10k badge 2x thumb
Ana -
This may be a stretch are the different owners in different locales (and therefore different date formats)?  
Photo of Ana Costa

Ana Costa

  • 292 Points 250 badge 2x thumb
Hello Denise, 

Thank you for getting back to me. 

Both CSMs are in Cologne Germany. 

Is this a limitation? if so, is there a work around? 
(Edited)
Photo of Scotty

Scotty, Champion

  • 1,796 Points 1k badge 2x thumb
Did the calendar UI get you that date format, or did you put it in manually? 
Photo of Ana Costa

Ana Costa

  • 292 Points 250 badge 2x thumb
Hello Scotty, 

Thank you for the insight. 

I have selected the date from the Calendar UI. 

Cheers
(Edited)
Photo of Hitesh Sharma

Hitesh Sharma, Employee

  • 4,200 Points 4k badge 2x thumb
Hi Ana,

This issue is definitely not related to Assign.

Issue here is with Date format, there were few list of date formats that we supported in Cockpit (trying to find doc for the same)

Question: Can you let me know your Locale? (as your able to create CTA successfully)

Regards,
Hitesh
Photo of Hitesh Sharma

Hitesh Sharma, Employee

  • 4,200 Points 4k badge 2x thumb
Hi Ana,

Just now i have tried to replicate the same locally and i am able to create CTA's with same locale (Germany),

Locale that assed to me: German (Germany) (how to check: Setup -> Users -> Select the required username -> Locale )

I would recommend to create a Support ticket for the same.

Regards,
Hitesh
Photo of Ana Costa

Ana Costa

  • 292 Points 250 badge 2x thumb
Hello Hitesh, 

Thank you for the insight. 

Date format was the issue and it is now solved. 

Much appreciated. 

Regards, 

Ana Costa