Filters Not Sticking After Saving

  • 2
  • Problem
  • Updated 5 months ago
  • In Progress
Hi there - I have an issue where the filters I apply to a fetch task in Bionic rule is not "sticking" after I save it.  You can see in the series of screenshots below, that the filter "Full Name < > (DUP" is added and then I receive a notification that the task is saved successfully, and then the filter disappears.  This task requires a set of 20 criteria and to recreate it over and over with the correct filter logic is quite painstaking.  Curious what best practices there are to prevent this or if this is just a bug?
1. Add the filter

2. Press Save

3. Task "saved successfully" but the filter is gone.

Photo of Kate Green

Kate Green, Champion

  • 2,780 Points 2k badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 2
Photo of Dan Ahrens

Dan Ahrens, Gainster (employee)

  • 17,862 Points 10k badge 2x thumb
Hi Kate, sorry for the issues you're experiencing. Can you open a support case with for this issue? It looks like something that we'd want to get our support team involved to troubleshoot with you directly. Thanks!
Photo of Samantha Braastad

Samantha Braastad, Champion

  • 6,062 Points 5k badge 2x thumb
As an FYI, I have seen this as well. I have saved the dataset, refreshed my browser, and the clicked into the dataset again and have been able to save. 

Thanks for actually pointing it out Kate :)
Photo of Kate Green

Kate Green, Champion

  • 2,780 Points 2k badge 2x thumb
Yea it seems to happen sporadically... and with one filter field it's not too bad, but when you have 12 criteria and they all disappear... well, tears have been shed ;)
Photo of Jitin Mehndiratta

Jitin Mehndiratta, Product Manager

  • 2,232 Points 2k badge 2x thumb
Hi Kate, Sorry for the experience. While we are working on the issue, there is a workaround you can try refreshing the page by clicking on the browser link again.